Betonrenovering

Hos Kroghs A/S har vi flere forskellige produkter, som er fordelagtige at benytte indenfor betonrenovering. Nedenfor kan du læse mere uddybende om vores produkter.

Husk at vi altid er klar med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål ift. til et projekt eller en opgave.

Tørbeton til udstøbning af form

Tørbeton til vibering

Produkter der skal vibreres ved brug.

Leveres i 25 kg plastsække

 

Tørbeton til flydestøbning

Produkter er velegnede til flydestøbning

Leveres i 25 kg plastsække eller 1200 kg bigbags.

Sprøjtebeton

Sprøjtebeton fra Kroghs A/S er ideelt til renoveringsopgaver og nybyggeri, hvor der kræves stor vedhæftning til underlaget. Sprøjtningen sikrer særdeles god vedhæftning mellem underbeton og sprøjtebeton. 

Produkterne skal anvendes efter Tørsprøjtemetoden, Semi-tørsprøjtemetoden eller Vådsprøjtemetoden.

Vores produkter kan leveres i 25 kg sække eller 1200 kg bigbags

Tørsprøjtning

Tørsprøjtning er i særdeleshed velegnet til konstruktioner i miljøklasse E, samt til katodisk beskyttelse. Fordelen ved at benytte tørsprøjtning er muligheden for lang transport og den nemme rengøring.

 

Semitørsprøjtning

Semitørsprøjtning kombinere det bedste fra både tør- og vådsprøjning. Fordelene ift. tørsprøjtning; mindre støv, mindre tilbageslag og man undgår helt tørre lag. Fordelene ift. vådsprøjtning; nem rengøring, langslangelængde og lettere dysse.

 

Vådsprøjtning

Vådsprøjtning er specielt brugbart til renovering af konstruktioner i miljøklasse M. Fordelen ved at benytte vådsprøjtebeton er f.eks. et bedre arbejdsmiljø, da der er mindre støvdannelse ved våd beton.

Lim

Kroghs limprodukter anvendes til sammenlimning af betonelementer, påsætning af falser, spartelmasse og diverse reparationer i betonkonstruktioner.

Leveres i 25 kg sække.