Salgs- og konsulenttjeneste

 Tilbage til forsiden : tryk

Salg af sand, grus, sten m.m.

 

Direktør

Steen M. krogh 

Mobiltlf: 2428 1370

email: smk@kroghs-as.dk

 

 

 

 

Salg tørbeton og tørmørtler

 

Salgskonsulent

Henrik Kjeldgaard

Mobiltlf: 2322 7902

Email: hk@kroghs-as.dk

 

 

Henrik er udlært smed.

 

Henrik startede i betonfaget i 2003, og har i sin tid været med til at bygge nogle af de største og mest markante betonbyggerier i Danmark.

Arbejdsopgaverne har i størstedelen af tiden været alt indenfor montage, sammenstøbning og understøbning af betonelementer, ved forskellige store kendte montagefirmaer.

Herved har Henrik opbygget en stor viden af netop sammenstøbnings teknikker, produktviden på tværs af leverandører af tørmørtler, samt anvendelse af diverse mørtelpumper på markedet.- Putzmeister, Vergutech og Mai.

 

Tiden som rejsemontør fik ende, da famillien blev udvidet, og Henrik blev ansat ved Kroghs A/S som betonlaborant / teknikker.

Efter en lang og grundig oplæring på laboratoriet kom betonteknologien på plads, og Henrik er idag med i udviklingsafdelingen.

 

Med Henriks viden er han blevet indlemmet i salgs og konsulenttjenesten ved Kroghs A/S, hvor han er godt klædt på til at besvare de fleste spørgsmål og løse opgaver.

 

 

 

Salgskonsulent

Erling Johansen

Mobiltlf: 2322 7900

email: ej@kroghs-as.dk

Erling Johansen er udlært som tømrer.

Siden 1974 har arbejdslivet været indefor beton.

Arbejdsopgaverne har været som forskallingstømrer, armeringsarbejde, insitustøbning, elementmontage og hvad entreprenørarbejde ellers består af.

Senere blev det job på 3 elementfabrikker. Jobbene her som værkfører med ansvar for formfremstilling. Laboratorieleder hvor betonteknologien kom på plads. Kvalitetsarbejde og senere kvalitetschef.

 

Herudover har Erling arbejdet som konsulent inden for leverig af formolier, kemi og farver til betonfremstilling. Kunderne var her færdigbetonfabrikker, betonelementfabrikker, betonvarefabrikker m.m.

 

Erling er godt rustet til at rådgive i de fleste opgaver kunderne måtte have.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                           

 

KROGHS A/S | Klim Strandvej 284 | 9690 Fjerritslev | Tlf. : 9822 5200 | Fax : 9822 5737 | E-mail : kroghs@kroghs-as.dk